loading…

Personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani nu a avut liniște de Crăciun, vrâncenii îngroșând rândurile în sala de așteptare de la UPU. Printre aceștia s-a numărat un deținut care a luat o masă specială de Crăciun, ingurgitând mai multe metale.

A fost scandal, de Crăciun, la UPU Spitalului Focșani, unde mai mulți tineri, care pe fondul consumului excesiv de licori bahice, au devenit recalcitranți, fapt ce a dus ulterior la nevoia de îngirjiri medicale.

La UPU a ajuns însă și un tânăr bătut, care însă a refuzat internarea deși avea traumatism cranio facial cu escoriații multiple prinagresiune, dar și un tânăr din București, agresat fizic la Panciu, care a fost adus cu traumatism cranio cerebral și care în timp ce aștepta consultul a provocat un mare scandal, supărat că nu este tratat cu prioritate.

Surse din cadrul spitalului spun că și un detinut din Penitenciarul Focșani, având probabil lipsă de fier, a înghițit o coadă de lingură, o unghieră, sârmă și un holșurub, motiv pentru care a fost transferat la spital.

Aceleași surse mai spun și că un bărbat de 58 de ani, din Odobesti, s-a urcat pe o biserică în ruine, din localitate, el fiind în ușoară stare de ebrietate, pentru a face niște poze. A căzut de la înălțime, motiv pentru care a fost transportat la spital cu fracturi de bazin, stern și șold.

De asemenea, o femeie din comuna Valea Sării a încercat să se omoare mâncând otravă de șoareci.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/situatii-neprevazute-le-au-dat-batai-de-cap-celor-de-la-upu-in-perioada-craciunului-34080.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/situatii-neprevazute-le-au-dat-batai-de-cap-celor-de-la-upu-in-perioada-craciunului-34080-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv