Autor:
Alexandru Toader
|
marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 123 Vizualizari

<!–

–>

Simona Halep

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost pusă la zid de fanii români din cauza faptului că a ales să nu ia parte la meciul de Fed Cup al României, cu Canada (în 2016), dar și la Jocurile Olimpice de la Rio, din această vară.

„Pentru mine, România înseamnă mult. Dacă nu însemna, mă mutam de aici. Puteam trăi oriunde. Dar imi place să trăiesc aici. Căldura din această țară nu este oriunde.

Oamenii m-au criticat, dar deciziile au fost luate strict din cauza sănătății. Am zis că mai bine să las pe cineva fresh să meargă și să facă ceva pentru țară. Au fost decizii luate strict de mintea mea și de sufletul meu. Știu că poate ar fi trebuit să fac un efort să mă duc, dar așa am considerat că e mai bine.

Iar la Rio, mi-a fost teamă de Zika. Am citit multe articole și am văzut că mulți sportivi străini au renunțat. Cred că a fost o decizie foarte bună pentru că la început de an am avut multe luni în care nu m-am simțit deloc bine. Am vrut doar să îmi mențin sănătatea. Și așa a fost până la urmă. Am regretat mult că n-am fost acolo”, a spus Simona Halep, la Digi Sport. 

Tag-uri:
Simona Halep, Fed Cup, Jocurile Olimpice, Digi Sport, Halep

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simona Halep răscolește trecutul și RĂSPUNDE CRITICILOR: „Așa făceam dacă nu iubeam România”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/halep_1-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/halep_1-465x390-2-300x272.jpgrootstireaActualitate/EsentialTenis
Autor: Alexandru Toader | marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 123 Vizualizari <!-- --> Simona Halep Simona Halep, locul 4 WTA, a...

Preluat de la EVZ