Autor:
Alexandru Toader
|
marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 49 Vizualizari

<!–

–>

Sam Groth FOTO: Facebook/SamGrothTennis

Mafia pariurilor și-a făcut deseori simțită prezența în „Sportul Alb” și nu ezită să-i amenițe cu moartea pe jucătorii profesioniști.

Tenismenul australian Sam Groth, ocupantul locului 180 ATP, a reuconscut că a primit amenințări cu moartea din partea pariorilor. „Am vorbit cu cei de la ATP şi cu alte persoane deoarece am trecut prin câteva situaţii inacceptabile. Am primit ameninţări cu moartea pe numele meu, al familiei şi al prietenei. S-a ajuns prea departe cu aceste pariuri”, a spus Groth, citat de Punto de Break.

Groth nu este singurul profesionist căruia i s-a întâmplat acest lucru. Americanca Madison Keys (8 WTA) a fost la rându-i amenințată cu moartea, în acest an, de pariorii nervoși. În vârstă de 29 de ani, Sam Groth este al şaptelea cel ma bine clasat jucător australian din circuitul ATP. În 2016 a câştigat proba de dublu a întrecerii de la Newport, alături de Chris Guccione.

Tag-uri:
pariori, amintari cu moartea, Sam Groth, pariuri, tenis, ATP, Madison Keys

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Se întâmplă în TENSIUL PROFESIONIST: „Am primit ameninţări cu moartea de la pariori”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/groth-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/groth-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialTenis
Autor: Alexandru Toader | marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 49 Vizualizari <!-- --> Sam Groth FOTO: Facebook/SamGrothTennis Mafia pariurilor și-a...

Preluat de la EVZ