loading…

Rusia a suspendat toate zborurile avioanelor sale Tupolev-154 până când va afla cauza din care un aparat din acest model, datând din perioada sovietică, s-a prăbușit duminică în Marea Neagră, a anunțat marți agenția de presă Interfax citând o sursă anonimă, informează Reuters.

Agențiile de presă ruse au citat anterior Ministerul Apărării anunțând marți că autoritățile au găsit una dintre cele două cutii negre care înregistrează datele de zbor ale avionului, scrie Agerpres.

Autoritățile ruse suspectează probleme tehnice sau o eroare de pilotaj la originea prăbușirii avionului aparținând Ministerului Apărării și par să respingă deja teza unui atentat.

Un avion TU-154, cu 92 de persoane la bord, printre care 64 de membri ai Ansamblului Aleksandrov, celebrul cor al Armatei Roșii, s-a prăbușit duminică în Marea Neagră după decolarea sa de pe aeroportul din Soci.

Aparatul se îndrepta spre baza aeriană de la Hmeimim, în apropiere de orașul sirian Latakia, folosită pentru a lansa bombardamente aeriene împotriva rebelilor sirieni, amintește AFP.

“Până în prezent, 12 corpuri și 156 de fragmente de corpuri au fost găsite”, a precizat Ministerul Apărării rus, citat de agenția de presă RIA-Novosti.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/rusia-suspenda-zborurile-avioanelor-tu-154-dupa-prabusirea-unui-aparat-de-acest-tip-in-marea-neagra-34069.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/rusia-suspenda-zborurile-avioanelor-tu-154-dupa-prabusirea-unui-aparat-de-acest-tip-in-marea-neagra-34069-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv