loading…

Prințul Paul și omul de afaceri Remus Truică, judecați sub control judiciar în dosarul privind retrocedarea Fermei Băneasa, rămân cu obligația de nu părăsi teritoriul României, în urma deciziei magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), hotărârea fiind definitivă.

Judecătorii ÎCCJ au admis astăzi contestația procurorilor DNA Brașov cu privire la decizia din data de 19 decembrie 2016 a Curții de Apel Brașov, care a decis înlăturarea obligației de a părăsi limita teritorială a României doar cu încuviințarea prealabilă a organului judiciar în fața căruia se află dosarul pentru Prințul Paul și omul de afaceri Remus Truică. Față de cei doi inculpați în dosarul “Ferma Băneasa” se menține măsura controlului judiciar cu toate obligațiile impuse, inclusiv obligația de a nu părăsi țara, precizează Mediafax.

Aceleași măsuri se mențin și pentru ceilalți inculpați din dosar, Dan Cătălin Andronic, Marius Andrei Marcovici, Lucian Claudiu Mateescu, Nela Păvăloiu, Niculae Dima, Niculae Jecu, Valentin Delcea și Theodor Chiriac.

Decizia instanței supreme este definitivă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/printul-paul-si-omul-de-afaceri-remus-truica-raman-cu-interdictia-de-a-parasi-tara-34091.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/printul-paul-si-omul-de-afaceri-remus-truica-raman-cu-interdictia-de-a-parasi-tara-34091-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv