Autor:
Andrei Micşa
|
marţi, 27 decembrie 2016 | 4 Comentarii
| 6993 Vizualizari

<!–

–>

Iată planul malefic al liderului de la Phenian, Kim Jong Un. Se pare că oficiali din Coreea de Sud știu deja despre el, dar nu pot să ia nicio decizie de a-l bloca.

Kim Jong Un se pregătește de o invadare a Coreei de Sud. Cum anume? Printr-un plan malefic în care sunt implicate zeci de mii de trupe și câteva zeci de tunele subterane construite în decus de mai mulți ani. Oficialii din Coreea de Sud spun că știu despre tunelele care pornesc din Coreea de Nord și se îndreaptă pe sub graniță, în țara lor.

Kim Jong Un se prepară de invazie prin cel puțin 20 de tunele secrete care pot să ducă sute de mii de soldați peste granița cu vecinul de la sud, arată Daily Mail.

În 2014, autoritățile din Coreea de Sud au oferit publicității informația cum că câteva tunele care treceau printre cele două țări în zone demilitarizate au fost descoperite.

Ultimul astfel de tunel ar fi fost descoperit în 1990.

În 1974, când doi soldați din sud au descoperit un tunel, ei au fost omorâți de o bombă care a explodat.

La acea oră se credea că prin acele tunele, până la 2.000 de trupe pot trece în fiecare oră pe sub graniță.

Unul dintre tinele a fost astupat, iar intrarea a devenit un loc vizitat frecvent de turiști.

Câteva din aceste tunele le puteți vedea în GALERIA FOTO

Tag-uri:
Kim Jong, tunele, plan, plan malefic, plan kim jong un, plan kim, coreea de nord, coreea de sud

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PLANUL MALEFIC al lui Kim Jong Un de a STĂPÂNI LUMEA. Și-a construit TUNELE pentru a INVADA Coreea de Sud cu ajutorul unor “CÂRTIȚE” speciale | FOTO FABULOS.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tunelkim-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/tunelkim-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | marţi, 27 decembrie 2016 | 4 Comentarii | 6993 Vizualizari <!-- --> Iată planul malefic al liderului de la...

Preluat de la EVZ