Autor:
Felix Mihai Badea
|
marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 4 Vizualizari

<!–

–>

Caz cutremurător la Iași după ce un bărbat a fost găsit mort în locuința unei vecine. De câteva zile nimeni nu mai doarme liniștit în satul Suhuleț din comuna Tansa, după ce s-a auzit despre o întâmplare cutremurătoare.

 În urmă cu aproape o lună, Ion Spiridon, un bărbat în vârstă de 84 de ani, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. După câteva zile, familia a intrat la bănuieli și a început să-l caute. Nu a avut însă reușită și a cerut ajutorul autorităților. Pe data de 22 decembrie polițiștii au fost sesizați despre disparița bătrânului, iar pe data de 23 decembrie l-au găsit decedat.

A fost găsit mort, ascuns printre câteva pături

La câțiva metri de casa bătrânului locuiește o femeie, în vârstă de 59 de ani, cu probleme psihice grave. Atât vecinii cât și polițiștii au văzut-o drept un potențial suspect ce ar putea avea legături cu dispariția bărbatului. Inițial, vecinii au întrebat-o pe Viorica Mereu dacă l-a văzut pe Ion Spiridon, iar aceasta a devenit agresivă și i-a amenințat cu moartea. Din acel moment, lumea a înțeles că femeia are o legătură directă cu dispariția bătrânului. Au încercat să intre în casa acesteia, dar nu au putut până când nu a intervenit poliția. Într-un final, oamenii legii au pătruns în casa femeii și au descoperit o crimă odioasă, chiar înainte de ajunul Crăciunului. Felul în care a fost găsit Ion Spiridon i-a șocat atât pe anchetatori, cât și pe vecini. Nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca vecina lor Viorica, să fie în stare de așa ceva. Chiar dacă pare greu de crezut, bătrânul a fost găsit mort, ascuns printre câteva pături. Cum a ajuns Ion Spiridon în casa Vioricăi? În urmă cu mai bine de trei săptămâni, femeia l-a chemat să-i repare o sobă pentru că bărbatul se ocupa cu asta. Cum a ajuns bărbatul să fie ucis este greu de spus, însă a fost lovit puternic cu un topor în cap, de mai multe ori. După ce l-a omorât cu sânge rece, Viorica s-a „jucat” cu el. Vecinii spun că l-ar fi dezbrăcat și deghizat în femeie. Din spusele oamenilor se pare că bărbatul a fost găsit de către anchetatori îmbrăcat într-o rochiță și sutien. Crima a îngrozit tot satul Suhuleț și nimeni nu poate găsi o explicație. Totul se pune acum pe seama problemelor psihice ale femeii.

Tag-uri:
crima, iasi, comuna Tansa, Ion Spiridon, craciun

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie și-a ucis vecinul, apoi l-a îmbrăcat în rochiță și sutien.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/crima-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/crima-465x390-2-300x259.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Felix Mihai Badea | marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 4 Vizualizari <!-- --> Caz cutremurător la Iași după ce...

Preluat de la EVZ