Autor:
Felix Mihai Badea
|
marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 6 Vizualizari

<!–

–>

Cătălin Dracea

Cătălin Florin Dracea, în vârstă de 34 ani, este unul dintre cei mai apropiați prieteni ai clanului Corduneanu și a celui condus de Cosmos Tănase, numele lui fiind legat de numeroase infracțiuni, care l-au trimis în spatele gratiilor.

Pedeapsa cea mai mare a primit- o într-un dosar în care a fost pus sub acuzare pentru trafic de persoane, fapte comise alături de Valter Păsniceanu, fratele lui Cosmos. În acel dosar a fost condamnat, de Curtea de Apel Iași, la 12 ani de închisoare, pe data de 7 iulie 2016. Pe de altă parte, într-un dosar în care era acuzat de trafic de droguri alături de mai mulți dintre frații Corduneanu, Dracea a fost achitat. Recent, el a cerut judecătorilor să-i fie contopite toate pedepsele din toate dosarele în care a fost implicat, iar în ajunul Crăciunului, magistrații de la Tribunalul Iași l-au condamnat la executarea unei pedepse totale de 14 ani și jumătate de închisoare. I-a fost aplicată pedeapsa cea mai grea de 12 ani din dosarul de trafic de persoane, însă judecătorii i-au mai dat un spor de doi ani și jumătate având în vedere numărul mare infracțiuni comise. În prezent, acesta se află în Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași.

Tag-uri:
interlop, catalin florin dracea, clan, Cosmos Tănase, clanul Corduneanu, Valter Păsniceanu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moșu’ i-a adus unui interlop 14 ani de închisoare.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/19dracea-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/19dracea-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Felix Mihai Badea | marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 6 Vizualizari <!-- --> Cătălin Dracea Cătălin Florin Dracea, în vârstă...

Preluat de la EVZ