Autor:
Dodo Romniceanu
|
marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 485 Vizualizari

<!–

–>

Partenerul lui George Michael din ultimii ani și, totodată, una din cele mai apropiate persoane de legendarul artist mort subit duminică, la doar 53 de ani, povestește cum a decurs ziua fatidică.

Hairstilistul de origine libaneză Fadi Fawaz (foto jos) nu crede că va uita vreodată clipa în care a intrat în camera muzicianului din casa pe care o deținea în comitatul Oxfordshire și l-a găsit fără suflare. Medicii chemați la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Și Kenny Goss, unul din foștii parteneri de lungă durată ai lui George Michael, și-a exprimat public durerea față, menționând bunătatea uriașă cu care era înzestrat regretatul superstar. Într-adevăr, publicul a aflat, în ultimele ore, cu plăcută surprindere cât de generos fusese solistul chiar și cu persoane pe care nu le cunoștea, dăruind milioane în scopuri caritabile.

George Michael, 53 de ani, a murit în ziua de Crăciun în casa de peste patru milioane de lire sterline pe care o cumpărase în apropiere de Londra, în ideea că va fi mai puțin deranjat de priviri curioase, în condițiile în care se lupta de mai mulți ani să-și vindece dependența de droguri.

Mai multe surse au declarat, zilele acestea, că solistul nu era nici pe departe vindecat, așa cum ar fi vrut să se creadă, el fiind tratat de mai multe ori în ultima vreme pentru supradoză. ”A fost dus de urgență la spital cel puțin de câteva ori. Lua heroină. Oricum e un miracol că a supraviețuit chiar și atât, la câte probleme de sănătate avea”, a declarat o sursă pentru Daily Telegraph.

O altă sursă din anturajul solistului a confirmat, de asemenea, că acesta nu reușise să se lase și că, până în urmă cu câteva săptămâni, petrecerile din casa londoneză de opt milioane de lire sterline, țineau adesea până în zori. ”Și nebunia a continuat până aproape de ziua morții”, a povestit Gary Farrow, un guru al relațiilor publice.  

Doctorii de pe ambulanță au ajuns la domiciliului lui George Michael la 1.42, ora locală, iar poliția solicitată ulterior a declarat că nu este o moarte care să ridice semne de întrebare.

”Trebuia să luăm masa de Crăciun. Știam că așteapa asta nu nerăbdare. M-am dus să-l trezesc, dar el era deja mort. Pentru mine, toată bucuria a devenit o uriașă tragedie. Vreau ca oamenii să și-l amintească așa cum era: o persoană minunată”, a declarat Fadi Fawaz pentru Daily Telegraph.

CITEȘTE ȘI: Droguri, accidente și zbucium. Cum a păcălit GEORGE MICHAEL moartea de mai multe ori. Mesajul ascuns în superhitul său ”Last Christmas”

AVEREA uriaşă care rămâne în urma lui George Michael. Cât de bogat era legendarul solist britanic care câştigase chiar şi 1,6 milioane lire sterline pentru o oră de muncă

Tag-uri:
George Michael, Fadi Fawaz, iubit George Michael, Kenny Goss, Daily Telegraph, Gary Farrow

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MOMENTUL CUTREMURĂTOR când George Michael a fost GĂSIT FĂRĂ SUFLARE. Iubitul cântăreţului dezvăluie ce s-a întâmplat în ziua de Crăciun. ”TOATĂ BUCURIA A DEVENIT O TRAGEDIE”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/casa-gm-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/casa-gm-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 485 Vizualizari <!-- --> Partenerul lui George Michael din ultimii ani...

Preluat de la EVZ