loading…

Jucătorul australian de tenis Sam Groth (29 de ani, 180 ATP) a dezvăluit că el și familia sa au primit amenințări cu moartea din partea pariorilor care au pierdut sume importante de bani jucând pe meciurile sale.

Groth susține că i-a informat și pe oficialii ATP despre amenințările primite. “Am anunțat ATP referitor la aceste amenințări. Este inacceptabil. E doar un sport. Atât eu, cât și familia mea, am primit amenințări cu moartea. Prietena mea a primit, la rândul ei. Personal, mă pot descurca. Chiar mă amuz pe seama unora dintre ele. Dar atunci când familia și prietena mea primesc amenințări cu moartea… S-a ajuns prea departe”, a spus Groth, potrivit Mediafax.

Australianul a mai spus că și-a sters pagina personală de Facebook, iar agentul său o administrează pe cea de sportiv pentru a evita să mai vadă mesajele negative pe care le primește după anumite meciuri.

În vârstă de 29 de ani, Sam Groth este al șaptelea cel ma bine clasat jucător australian din circuitul ATP. În acest an, Groth a câștigat proba de dublu a turneului de la Newport, alături de Chris Guccione.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/jucator-de-tenis-amenintat-cu-moartea-de-mafia-pariurilor-34088.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/jucator-de-tenis-amenintat-cu-moartea-de-mafia-pariurilor-34088-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv