Autor:
Simona Stupar
|
marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Igor Dodon

Preşedintele moldovean, Igor Dodon, a semnat, azi, decretul privind demisia din funcţie a ministrului Apărării, Anatol Şalaru, despre care spune că pledează deschis pentru unirea Republicii Moldova cu România şi cooperarea cu NATO, relatează site-ul timpul.md.

„Câteva minute în urmă am semnat decretul privind demisia din funcţie a ministrului de faimă proastă Şalaru. Îi mulţumesc lui Mihai Ghimpu pentru acest demers şi îi sugerez să o facă şi în raport cu ceilalţi miniştri liberali din cabinetul actual”, a anuţat Dodon pe pagina sa de Facebook, conform Mediafax.

„Reamintesc că acest ministru este cel care a cochetat cu NATO ştiind foarte bine că sîntem o ţară neutră conform Constituţiei Republicii Moldova, a favorizat şi a stat în avangarda apariţiei tehnicii militare americane în Piaţa Marii Adunări Naţionale de Ziua Victoriei, care nu poate fi calificată altfel decît o provocare. A pledat şi pledează deschis pentru unirea Republicii Moldova cu România. A disponibilizat numeroşi profesionişti din sistemul de apărare şi securitate de stat, înlocuindu-i cu persoane apropiate Partidului Liberal şi ideologiei unioniste”, a completat preşedintele de la Chişinău.

Tag-uri:
igor dodon, republica moldova, ministrul apararii, anatol salaru, demitere, unirea cu romania, nato

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Igor DODON a decis DEMITEREA unui ministru care pledează pentru aderarea la NATO.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dodon_2-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dodon_2-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Simona Stupar | marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Igor Dodon Preşedintele moldovean, Igor Dodon, a semnat,...

Preluat de la EVZ