loading…

Antreprenorii care doresc să-și dezvolte micile afaceri pot obține finanțare nerambursabilă între 200.000 și un milion de euro din fondurile europene alocate prin Programulul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Proiectele pot fi depuse începând din 23 februarie 2017.

Finanțarea se poate obține pentru construirea și extinderea spațiilor de producție sau de servicii pentru diferite domenii de activitate (firme de software, structuri de cazare turistică, săli de fitness, firme de produse textile etc.), dar și pentru dotarea cu active corporale, necorporale, inclusiv instrumente de comercializare online, potrivit Mediafax.

Pot solicita finanțare microîntreprinderile, întreprinderile mici și cele mijlocii.

Sunt eligibile proiectele care sunt implementate în Regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest și Centru.

Contribuția maximă a programului la cheltuielile eligibile finanțabile prin ajutor regional variază între 45% și 70% în funcție de regiunea de dezvoltare în care se implementează proiectul.

În cadrul acestui apel sunt disponibile ajutoare regionale de stat și ajutoare de minimis, cu finanțare din bugetul Uniunii Europene.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fonduri-europene-de-pana-la-un-milion-de-euro-pentru-micile-afaceri-34076.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fonduri-europene-de-pana-la-un-milion-de-euro-pentru-micile-afaceri-34076-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv