loading…

Elena Udrea a transmis, luni, că la împlinirea a 43 de ani și la capătul a 13 de ani în politică, este vremea pentru un nou început, precizând că nu are regrete și că, dacă ar putea, ar lua-o de la început, chiar dacă unele lucruri nu le-ar mai face la fel.

“Vă mulțumesc pentru urările de bine pe care mi le-ați făcut pentru astăzi, când împlinesc 43 de ani… Ultimii treisprezece ani din viață mi i-am dedicat politicii. Nu am niciun regret. Dacă aș fi cu treisprezece ani în urmă, aș lua-o de la capăt, chiar dacă unele lucruri le-aș face diferit. A fost viața pe care mi-am dorit-o”, a scris .

Fostul deputat a lăsat de înțeles că părăsește politica și își ia rămas bun de la cei care i-au urmărit evoluția în politică, potrivit romaniatv.net.

”Îmi asum tot și mai ales ceea ce sunt. Mulți mă apreciați, și mai mulți mă urâți. Vă mulțumesc tuturor pentru interesul pe care mi-l acordați! Am fost treisprezece ani împreună și este cu adevărat o onoare pentru mine. Ați însemnat mai mult decât familia mea, ați contat mai mult decât cei apropiați mie. V-am aparținut mai mult vouă decât lor. Acum a venit vremea să îmi iau rămas bun… a venit vremea unui nou început”, a mai scris Elena Udrea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/elena-udrea-la-implinirea-a-43-de-ani-a-venit-vremea-sa-imi-iau-ramas-bun-34066.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/elena-udrea-la-implinirea-a-43-de-ani-a-venit-vremea-sa-imi-iau-ramas-bun-34066-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv