loading…

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că PSD-ALDE va lua o decizie până miercuri seara ”între ceea ce e bine și rău pentru România”, suspendarea președintelui Klaus Iohannis fiind luată în calcul de majoritatea parlamentară, ca urmare a ”avalanșei de mesaje” primite.

”Părerea noastră este că acest om de fapt vrea să declanșeze o criză politică în România”, a afirmat social-democratul într-o declarație susținută la Palatul Parlamentului împreună cu liderii ALDE.

El l-a acuzat pe șeful statului că nu vrea ”sub nicio formă” să respecte votul din 11 decembrie.

”Am vorbit cu domnul Tăriceanu, cu domnul Danuel Constantin, cu colegi din partid, și mâine, până mâine seară o să trebuiasă să luăm o decizie. Parafrazând pe cel care a vorbit la 12.00 (Klaus Iohannis, n.r.) vreau să cumpănesc foarte bine, nu între un interes personal sau de grup, ci între ceea ce e bine și rău pentru România”, a spus Dragnea.

El a menționat că nu va fi o decizie ușoară.

”Nu are rost să ne ascundem după degete. Este o avalanșă mesaje de la oameni care se simt jigniți, care cer cu fermitate suspendarea președintelui. Nu e o decizie foarte ușoară. Dacă în urma acestei analize pe care o vom face rapid vom ajunge la concluzia că pentru țară e bine să-l suspendăm pe președinte, nu o să am nicio ezitare”, a subliniat liderul PSD.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dragnea-pana-maine-seara-poimaine-vom-lua-o-decizie-ne-gandim-la-suspendare-34085.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dragnea-pana-maine-seara-poimaine-vom-lua-o-decizie-ne-gandim-la-suspendare-34085-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv