Autor:
Cristina Mathias
|
marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 390 Vizualizari

<!–

–>

Anul 2016 are o vibrație 7 pentru Sevil Shhaideh, vibrația misterului, a întâmplărilor neașteptate

PSD a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de premier, iar PMP l-a propus pe deputatul Eugen Tomac. Potrivit surselor citate mai sus, Iohannis ar fi chemat-o pe Sevill Shhaideh în această dimineață la o Cotroceni. Este probabil ca discuţia să vizeze şi informaţiile legate de Akram Shhaideh, soţul candidatei PSD, un cetăţean sirian despre care presa a relatat că este un susţinător al regimului preşedintelui Bashar al- Assad. A trecut Crăciunul, de astăzi discutiile despre formarea Guvernului revin în centrul atenției. Președintele trebuie să anunțe ce decizie ia în privinta lui Sevil Shhaideh. Numerologul Milena Farcaș ne spune cum e Sevil Shhaiden din punct de vedere al numerolor din viața sa.

„Propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier al României este constănțeanca Sevil Shhaiden, născută la data de 4 decembrie 1964. Unii o cataloghează ca fiind ok, alții spun despre ea că ar fi o adevărată scorpie. Cei mai mulți au admis că este deosebit de muncitoare și pricepută în meseria ei. Se știe despre ea că ar fi lucrat pentru echipa Mazăre. Numerologia, de când ne-a fost lăsată de Pitagora, are darul de a risipi dubiile. Pentru cei care vor să țină cont de ea, pentru cei care au înțeles cât de importantă este.

Cu o cifră a destinului 9 din 2 și 7 Sevil Shhaideh este cumsecade și bun subordonat, distantă și inabordabilă, minuțioasă și ciudată. Lucrează cel mai bine singură, chiar dacă poate colabora bine cu șefii pe care îi respectă. Este devotată muncii sale și propriilor credințe. organizată și disciplinată, rece și categorică, ancorată perfect în realitate. Sevil Shhaideh nu se lasă amețită de vorbe frumoase, de promisiuni deșarte. Severă și inflexibilă, la serviciu nu are prieteni ci doar eventuali colaboratori. Manifestările drăgălașe nu o caracterizează- cifra zilei de naștere 4. Riscă mult doar după ce a calculat îndelung. Este norocoasă, pricepută în a găsi soluții în cele mai dificile situații. Secretul este ținut în siguranță. Dacă se enervează se poate manifesta zgomotos- cifra personalității 3. O deranjează când cineva încearcă a-i invada spațiul personal. Nu se destăinuie, nu are nevoie să plângă pe umărul nimănui- cifra de tensiune 7. Iese din necazuri calculând totul cu sânge rece, uitând că are inimă, organizându-se impecabil- caracteristica ascunsă 4. Își dorește să poată conduce- cifra vocalelor 1. Este percepută ca find un bun colaborator și subordonat- cifra consoanelor 2. Nu este potrivită însă pentru funcții de conducere, nu are nicio cifră care să ne indice această calitate.

Anul 2016 are o vibrație 7 pentru Sevil Shhaideh, vibrația misterului, a întâmplărilor neașteptate. Luna decembrie 2016 are pentru ea, o vibrație 1, a începutului de drum. Vibrația 8 a următorului an, 2017, o va îndemna să lupte, să se ordoneze, să fie eficientă și rațională. Luna ianuarie va avea o vibrație 9, pentru ea. Nu ar trebui niciodată să începem nimic într-o lună sau într-o zi cu vibrație 9 pentru că parcursul demersului nostru ar fi altul decât cel dorit. Asta înseamnă că perioada în care va fi premier, dacă va fi validată, va fi marcată de dramatism.”, a scris numerologul Milena Farcaș.    

Tag-uri:
Sevil Shhaideh, Eugen Tomac, Sevill Shhaideh, Akram Shhaideh, Liviu Dragnea, Sevil Shhaiden, Milena Fa, Milena Far, Milena Farc, Milena Farca, Milena Farcaș, numerologie, vibratia, numerelor, data nasterii, vibratia misterului

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum este văzută Sevil Shhaiden de numerologul Milena Farcaș: „ Are o vibrație 7, vibrația misterului, a întâmplărilor neașteptate”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/15778362-1124211954365291-229806880-o-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/15778362-1124211954365291-229806880-o-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Cristina Mathias | marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 390 Vizualizari <!-- --> Anul 2016 are o vibrație 7 pentru...

Preluat de la EVZ