loading…

 Cel puțin șase persoane au decedat, iar alte 18 sunt date dispărute, în urma unui taifun în Filipine, care a provocat inundații, a distrus mai multe locuințe și a avariat ori scufundat nave, au anunțat autoritățile.

Cel mai grav incident a implicat un feribot, MV Starlight Atlantic, care s-a scufundat în largul coastelor provinciei Batangas, incident soldat cu un deces, iar 18 membri ai echipajului sunt dispăruți, a comunicat paza de coastă.

Alte cinci persoane au murit în urma inundațiilor și distrugerilor cauzate de vântul puternic care a atins și până la 235 de kilometri la oră, potrivit Mediafax.

Peste 420.000 de persoane au fost evacuate preventiv din zonele considerate vulnerabile, iar aproximativ 330 de zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteorologice.

Taifunul și-a pierdut din forță în timpul traversării zonei de est a arhipelagului filipinez, astfel că Manila a fost puțin afectată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cel-putin-sase-morti-si-zeci-de-persoane-disparute-in-urma-unui-taifun-in-filipine-34075.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cel-putin-sase-morti-si-zeci-de-persoane-disparute-in-urma-unui-taifun-in-filipine-34075-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv