Autor:
Dana Lascu
|
marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 470 Vizualizari

<!–

–>

Nu se știe deocamdată de ce aeronava a ratat decolarea, dar din imagini se poate vedea că avionul este culcat practic cu burta pe pământ. FOTOGRAFII: ANI NEWS

Aeronava 9W 2374 a companiei Jet Airways, care avea 154 de pasageri și 7 membri ai echipajului la bord, a ieșit de pe pista aeroportului Dabolim din Goa, în timpul decolării, iar aproximativ 15 pasageri au fost răniți, transmite postul NDTV. Martorii spun că avionul pur si simplu a alunecat pe pistă și s-a răsucit la 360 de grade.

Incidentul s-a produs marți dimineața în timpul manevrelor de decolare. Aeronava 9W 2374 a Jet Airways trebuia să ajungă la Mumbai. Echipele de intervenție i-au evacuat cu ajutorul toboganelor gonflabile pe cei aflați la bord.

 „Toți pasagerii și membrii echipajului au fost evacuați în siguranță. Unii dintre aceștia au fost ușor răniți în timpul operațiunii”, se arată într-un comunicat al companiei Jet Airways. Aeroportul a fost temporar închis în urma incidentului.

Deocamdată se știe doar că în jur de 15 pasageri, care ar fi suferit răni ușoare și fracturi, au fost transportați la spitalele din oraș, după cum notează și indianepress.com.

Decolarea ratată s-a petrecut în jurul orei locale 5 AM. Avionul companiei Jet Airways, care venise din Dubai, urma să plece spre Mumbai.

Martorii spun că avionul pur si simplu a alunecat pe pistă și s-a răsucit la 360 de grade.

În timpul evacuării, avionul s-a înclinat în față, provocând panică perintre pasajeri, spun martori oculari, informează Asian News International (ANI News), pe pagina sa de Twitter. Deocamdată nu se știe de ce aeronava Jet Airways a ratat decolarea, dar se poate vedea că avionul este culcat, practic, cu burta pe pământ. 

Unii pasageri au declarat, pentru  Asian News International (ANI News), că autoritățile aerportuare s-au mișcat foarte încet și că abia dpă vreo 20 de minute de la incident au început să apară mașini lângă aeronava ieșită de pe pistă. 

„Presa face să pară că nu s-a întâmplat nimic, dar a fost îngrozitor. Un motor a explodat, puteam muri. O să depun plângere”, a spus unul ditre pasageri, pentru  ANI News.

Tag-uri:
Jet Airways, Asian News, avion, decolare, decolare ratată, pasageri răniți

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BREAKING NEWS: Decolare RATATĂ. Un AVION al Jet Airways cu 161 de oameni la bord A IEȘIT DE PE PISTĂ. Sunt 15 răniți!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/jet-flight-lead-ani-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/jet-flight-lead-ani-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialASIA
Autor: Dana Lascu | marţi, 27 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 470 Vizualizari <!-- --> Nu se știe deocamdată de ce aeronava...

Preluat de la EVZ