loading…

Pe final de an, ANAF a venit cu o schimbare importantă pentru toți românii. O nouă declarație trebuie depusă de urgență la ANAF, în termen de maximum 30 de zile. Altfel se riscă penalități grave.

Sunt vizați românii care obțin venituri din închirierea bunurilor din patrimoniul personal, altele decât veniturile din arendare. Aceștia trebuie să depună la Fisc declarația privind venitul estimat/norma de venit (Formularul 220) în maximum 30 de zile de la încheierea contractului, a anunțat ANAF.  

Declarația se depune odată cu înregistrarea la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a contractului . Pentru înregistrare este necesar contractul de închiriere în original (un exemplar în original va fi păstrat la ANAF) și dacă este cazul, o împuternicire, se arată într-un comunicat al ANAF.

Mai multe informații, pe zf.ro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/anuntul-facut-de-anaf-romanii-risca-penalitati-grave-34065.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/anuntul-facut-de-anaf-romanii-risca-penalitati-grave-34065-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv