loading…

 Un bărbat din Slatina a murit astăzi în comuna Găneasa-Olt, după ce s-a răsturnat într-un canal, pe Drumul Național 65, cu autoturismul pe care îl conducea, o femeie care se afla cu el fiind grav rănită și transportată la spital.

Reprezentanții ISU Olt au declara că accidentul s-a petrecut pe Drumul Național 65, la ieșirea din comuna olteană Găneasa. Autoturismul condus de bărbat a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un canal, care preia apă de la precipitații și de la topirea zăpezii.

„La sosirea echipajelor de salvare au fost găsite două persoane în autoturism. Este vorba despre un bărbat, care era decedat, și de o femeie, care era blocată în interior. Victimele nu erau încarcerate, ci doar prinse în centurile de siguranță. Femeia a fost transportată la UPU Slatina, de un echipaj SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsășteanu, potrivit Mediafax. 

Cele două persoane care se aflau în autoturism nu aveau asupra lor acte de identitate, potrivit celor de la ISU. Cazul a fost preluat de polițiști, care urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident-un-barbat-a-murit-iar-o-femeie-este-in-stare-grava-dupa-ce-s-au-rasturnat-cu-masina-34074.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident-un-barbat-a-murit-iar-o-femeie-este-in-stare-grava-dupa-ce-s-au-rasturnat-cu-masina-34074-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv