loading…

Șase persoane au fost rănite în urma unui accident produs în județul Dolj, după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat pe contransens, unde s-a ciocnit cu un alt autovehicul.

Accidentul a avut loc pe DJ 604 A, în apropiere de localitatea Mîrșani, la fața locului fiind trimise două echipaje ale Serviciului Mobil de Urgență și Descarcerare Dolj, precum și două echipaje de poliție.

“Din primele verificări, accidentul ar avea drept cauză viteza și neatenția la volan. Șoferul unui Volskwagen, probabil din cauza neatenției, a pierdut controlul volanului, mașina s-a răsucit, pătrunzând pe celălalt sens de mers. A fost lovit de o altă mașină”, a declarat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, potrivit romaniatv.net.

În urma accidentului, șase persoane din cele două mașini au fost rănite, în prezent primind îngrijiri la fața locului. Acestea urmează să fie transportate la spital.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident-sase-persoane-ranite-in-urma-ciocnirii-dintre-doua-autoturisme-34073.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/accident-sase-persoane-ranite-in-urma-ciocnirii-dintre-doua-autoturisme-34073-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv