loading…

Mai multe publicații de specialitate au stabilit la unison că o țară din Europa este „Destinația anului 2017“, foarte mulți turiști fiind așteptați să o viziteze.

Pentru 2017, următorul „punct fierbinte“ în topul destinațiilor turiștilor este Portugalia, țara fiind în fruntea predicțiilor pe toate site-urile de travel din lume, notează „Huffington Post“. Se pare că turiștii sunt atrași de plajele uimitoare ale Portugaliei, de orașele istorice, de vibrația generală a marilor orașe, dar și de insulele luxuriante.

Totodată, turiștii apreciază Portugalia pentru vin și pentru activitățile pline de aventură. Revista „Travel + Leisure“ scrie că în 2017 tot mai mulți turiști vor vizita Portugalia, țara fiind numită „Destinația anului 2017“. Un aspect care a contribuit la această numire a fost creșterea numărului de vizitatori americani în Portugalia cu 22%, în 2016.

Mai mult, experții de la „Fodor’s“ au pus regiunea portugheză „Minho“ pe lista „Locurilor de vizitat în 2017“, iar „Lonely Planet“ a numit Insulele Azore una dintre cele mai bune regiune de vizitat în 2017.

Lisabona și Algarve

O primă călătorie în Portugalia ar trebui să includă vizitarea capitalei Lisabona, cunoscută pentru viața de noapate fabuloasă. După două ore și jumătate de mers cu mașina puteți ajunge la Algarve, pe regiunea de coastă, unde puteți să stați pe plaje ascunse.

Minho

Minho este considerată una dintre cele mai frumoase regiuni din Portugalia, având inclus un parc național desprins parcă din basme. Aici se poate găsi și degusta un vin foarte bun și ieftin.

Plaja Comporta

Se poate să nu fi auzit de această plajă, aici fiind un sat pescăresc unde se înghesuie cei mai bogați și faimoși oameni ai Europei.

Muzeul Artei, Arhitecturii și Tehnologiei

Muzeul din Lisabona s-a deschis în Octombrie, având un aspect inedit, fiind un obiectiv de vizitat dacă vizitezi Portugalia.

Insulele Azore

Mulți turiști au spus că insulele Azore pot să fie peste insulele Hawaii din mai multe puncte de vedere. Sunt numite „noua Islanda“, fiind o atracție pentru fanii sporturilor extreme. Aici se pot face drumeții către un vulcan. 

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/a-fost-aleasa-destinatia-anului-2017-care-este-tara-pe-care-toata-lumea-vrea-sa-o-viziteze-34095.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/a-fost-aleasa-destinatia-anului-2017-care-este-tara-pe-care-toata-lumea-vrea-sa-o-viziteze-34095-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv