loading…

Douăzeci și patru de persoane au murit după ce au băut alcool contrafăcut, în centrul Pakistanului, a anunțat poliția, marți. Majoritatea victimelor erau creștini care sărbătoreau Crăciunul.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în Ajunul Crăciunului, într-un cartier creștin din Toba Tek Singh, un oraș aflat la circa 300 de kilometri sud de Islamabad.

„Potrivit ultimelor noastre informații, 24 de persoane au murit după ce au consumat o băutură toxică fabricată de locuitori în Ajunul Crăciunului”, a declarat un oficial din poliția locală, potrivit Digi24.

Cel puțin alți 60 de oameni suferă de intoxicație, a adăugat el.

În Pakistan, vânzarea de alcool este interzisă pentru majoritatea populației, musulmană. Creștinii și străinii de alte religii pot obține un carnet care le permite să cumpere alcool, însă prețul este mare.

Numeroase persoane preferă să își producă singure băuturi alcoolice acasă, însă uneori acestea sunt toxice.  

În octombrie, 11 creștini au murit după ce au băut alcool contrafăcut, iar cel puțin 23 de oameni au avut aceeași soartă în martie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/24-de-crestini-au-murit-dupa-ce-au-baut-alcool-contrafacut-34079.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/24-de-crestini-au-murit-dupa-ce-au-baut-alcool-contrafacut-34079-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv