loading…

Un fragment de mari dimensiuni al fuselajului avionului militar rus prăbușit duminică în Marea Neagră a fost localizat, afirmă surse din cadrul echipelor de căutare citate de site-ul agenției Interfax.

Fragmentul a fost găsit luni, la circa 1,5-1,6 kilometri de țărm, în zona stațiunii Soci, scrie Mediafax.

Până acum, echipele de intervenție localizaseră doar resturi ale avionului, bagaje și cadavre plutind în Marea Neagră.

“Căutarea a fost efectuată deja pe toată suprafața în care sunt resuri ale avionului Tu-154; platoul marin este examinat în șapte locuri”, a comunicat astăzi Ministerul rus al Apărării.

Un avion militar rus de tip Tupolev Tu-154 s-a prăbușit duminică dimineață în Marea Neagră. Avionul decolase de la Soci și a dispărut de pe ecranele radarelor după circa 20 de minute.

Avionul făcuse escală la Soci pentru realimentare, după decolarea inițială de pe Aerodromul Șkalovski, situat în apropiere de Moscova, în drumul spre Latakia (Siria). La bord erau 92 de persoane, dintre care 83 de pasageri, în principal membri ai Orchestrei militare Aleksandrov, care urma să concerteze de sărbători în baza militară rusă Hmeymim (Siria), și jurnaliști. Nu există supraviețuitori.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-fragment-al-fuselajului-avionului-prabusit-in-marea-neagra-a-fost-localizat-surse-34044.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-fragment-al-fuselajului-avionului-prabusit-in-marea-neagra-a-fost-localizat-surse-34044-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv