loading…

Tunisianul bănuit că este autorul atacului terorist comis cu o săptămână în urmă la un târg de Crăciun din Berlin a fost filmat trei zile după acest atac de camerele de supraveghere amplasate într-o gară din orașul francez Lyon, a anunțat luni postul francez BFM TV, citat de agenția EFE.

Acest anunț este o nouă dovadă că Anis Amri a trecut prin Franța înainte de a ajunge la Milano, unde a fost împușcat mortal de poliția italiană în noaptea de joi spre vineri.

Publicația spaniolă El Mundo a relatat, tot luni, că un șofer de tir român a încercat să alerteze poliția germană și pe cea franceză săptămâna trecută, după ce l-a recunoscut în Franța pe tunisianul Anis Amri când acesta l-a rugat să-i arate în ce direcție este autostrada spre Lyon. Șoferul român a deplâns faptul că, deși a sunat la 112, autoritățile franceze nu au înțeles situația.

‘Cu patru filtre bine plasate pe autostradă l-ar fi putut prinde imediat. Și eu aș fi fost cu 100.000 de euro mai bogat’, a spus el, făcând referire la recompensa pusă de autoritățile germane pe capul teroristului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/presupusul-autor-al-atacului-de-la-berlin-a-fost-filmat-trei-zile-mai-tarziu-de-camerele-de-supraveghere-la-lyon-34061.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/presupusul-autor-al-atacului-de-la-berlin-a-fost-filmat-trei-zile-mai-tarziu-de-camerele-de-supraveghere-la-lyon-34061-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv