loading…

Un român care a călătorit cu o firmă de transport persoane pe ruta Nurnberg (Germania) – Arad (România) a postat pe Facebook un anunț prin care îi îndeamnă pe toți cei care au nevoie să se deplaseze între cele două țări să nu apeleze la firma respectivă.

Totul după ce bărbatul a plătit 100 de euro pe bilet și a călătorit în microbuz, în frig, în plină mizerie și… alături de un… câine.

“In data de 21 dec. am asteptat 18 ore dupa acest gunoi de microbuz al acestui individ Ciontu Sergiu Emil ,am avut parte de fecale si urina de caine in acest microbuz si 100 de EURO este pretul biletului Nurnberg-Arad deci oameni buni va rog sa va informati ft bn inainte de a calatori cu aceste gunoaie de oameni!!! o sa postez si pe viitor sa informez pe toata lumea despre frigul,incompetenta si lipsa de bun simt al acestor indivizi! Dati share sa ii cunoasca toti romanii din Germania!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/nereguli-la-o-firma-de-transport-persoane-intre-romania-si-germania-microbuzul-era-plin-de-fecale-si-urina-34040.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/nereguli-la-o-firma-de-transport-persoane-intre-romania-si-germania-microbuzul-era-plin-de-fecale-si-urina-34040-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv