loading…

Mii de pastile de amfetamină, sute de doze de heroină, trei kilograme de cannabis și zeci de grame de cocaină au fost găsite, în ultimele două săptămâni, în urma a 30 de percheziții făcute de polițiști în locuințele unor suspecți de trafic și consum de droguri, anunță Poliția Română.

“În perioada 9 – 22 decembrie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat 28 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale specializate în trafic de persoane, trafic și consum ilicit de droguri, criminalitate informatică și spălare de bani. În cadrul investigațiilor, pentru probarea activității infracționale a 83 de persoane bănuite, polițiștii au efectuat 30 de percheziții ce au vizat imobilele folosite de acestea. În urma administrării probatoriului, 26 de persoane au fost reținute sau arestate și 4 sunt cercetate sub control judiciar.În urma activităților desfășurate, au fost ridicate 3,242 kg. de cannabis, 3 gr. de heroină, 92 de gr. de hașiș, 12 doze de heroină, 35 de gr. de cocaină, 7,510 kg. de masă vegetală, 50 de gr. de amfetamină, 4 gr. de MDMA, 33 de comprimate MDMA și 3 cântare folosite la cântărirea drogurilor”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul General al Poliției Române(IGPR).

Din casele suspecților au fost ridicate și puse sub sechestru zeci de telefoane mobile, mai multe calculatoare, dar și importante sume de bani, mai anunță sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mii-de-pastile-de-amfetamina-zeci-de-grame-de-cocaina-si-trei-kg-de-cannabis-gasite-de-politisti-34037.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mii-de-pastile-de-amfetamina-zeci-de-grame-de-cocaina-si-trei-kg-de-cannabis-gasite-de-politisti-34037-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv