Autor:
Andrei Micşa
|
luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 443 Vizualizari

<!–

–>

Kim Jong Un

Precum Grinch, celebrul personaj ce fură Crăciunul, Kim Jong Un a decis să le fure Crăciunul nord-coreenilor. El chiar i-a obligat pe aceștia să sărbătorească un lucru absolut inedit.

New York Post relateaza ca liderul nord-coreean dorește ca poporul său să nu mai sărbătoarească de Crăciun nașterea lui Iisus, ci a bunicii sale Kim Jong-suk.

Kim Jong-suk s-a născut în Ajunul Crăciunului în 1919 și a activat împotriva trupelor de gresilă japoneze. Ea a fost o comunistă activă și este soția primului dictator din țară, Kim Il Sung.

Kim Jong Un nu și-a cunoscut niciodată bunica, însă este obsedat de ea, iar mulți spun că soția sa este copia fidelă a bunicii sale.

Tag-uri:
Kim Jong Un, Craciun, Kim Jong Un a interzis, masurile luate de Kim Jong Un, Coreea de Nord, Iisus, Kim Jong-suk

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kim Jong Un este un Grich. A INTERZIS Crăciunul și i-a OBLIGAT pe nord-coreeni să sărbătorească CEVA INCREDIBIL.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/un-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 443 Vizualizari <!-- --> Kim Jong Un Precum Grinch, celebrul personaj ce...

Preluat de la EVZ