loading…

Instanța judecă miercuri contestația în cazul patronului România TV, Sebastian Ghiță, devansând astfel, pentru a doua oară, termenul de judecată.

Contestația DNA vizează interdicția de a părăsi țara.

Inițial, contestația DNA trebuia judecată pe 30 ianuarie 2017, termen schimbat pentru data de 5 ianuarie 2017, când procurorii ar putea cere ca Ghiță să fie arestat preventiv în lipsă.

Apoi, pe 23 decembrie, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să judece pe 5 ianuarie contestația DNA la decizia instanței prin care lui Sebastian Ghiță i-a fost ridicată interdicția de părăsire a teritoriului României, în dosarul în care fostul deputat a fost trimis în judecată de DNA Ploiești alături de foști șefi din poliție și parchete.

Pe 16 decembrie, un complet de judecată a decis ca fostul deputat Sebastian Ghiță să rămână sub control judiciar pe cauțiune, însă i-a fost ridicată interdicția de părăsire a teritoriului României fără încuviințarea instanței.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/instanta-judeca-miercuri-contestatia-in-cazul-patronului-romania-tv-sebastian-ghita-34049.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/instanta-judeca-miercuri-contestatia-in-cazul-patronului-romania-tv-sebastian-ghita-34049-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv