Autor:
Georgeta Petrovici
|
luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 150 Vizualizari

<!–

–>

Proprietarii clădirilor neîngrijite vor fi ”amendați” la plata impozitului. Valoarea de impozitare a bunurilor – clădiri sau terenuri – lăsate în paragină va crește de cinci ori în 2017.

Este oficial, se întâmplă la Timișoara. Consilierii locali au votat un proiect de hotărâre care prevede ca de anul viitor toți  proprietarii care îşi lasă terenurile şi clădirile în paragină să fie taxați suplimentar la impozit, respectiv cu 500% mai mult. Astfel, un proprietar al unui imobnil dărăpănat, care a plătiot anul acest impozit 500 de lei, va avera de achitat, în 2017, de cinci ori mai mult, adică 2.500 de lei. Suprataxarea nu îi scuteşte pe proprietari de obligaţia de a-şi aduce cât mai repede proprietăţile la un aspect decent.

În Timișoara sunt mii de clădiri care trebuie reabilitate. ”Îndemnul meu este spre proprietari să îşi pună bani deoparte, să găsească soluţii cum cred ei că li se potriveşte mai bine, dar urgent să facă diligenţele pentru a-şi reabilita clădirile pe banii lor. Să nu conteze pe banii de la primărie, pentru că aceştia vor merge spre un număr foarte mic de clădiri şi am menţionat că acestea vor fi cele din Piaţa Victoriei şi ici-colo câte o clădire din zona Cetate”, a punctat primarul Nicolae Robu, citat de Pressalert.ro.

Tag-uri:
timisoara, impozite, paragina, amenda, proprietari, nicolae robu, reabilitare, cladiri

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În 2017 vei plăti impozit 500% față de anul trecut. Vezi unde și cum ți se poate întâmpla una ca asta.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cladire-abandonata-degradata-piata-traian-ruina-gunoi-85-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/cladire-abandonata-degradata-piata-traian-ruina-gunoi-85-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInformatii utile
Autor: Georgeta Petrovici | luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 150 Vizualizari <!-- --> Proprietarii clădirilor neîngrijite vor fi ”amendați” la...

Preluat de la EVZ