loading…

George Michael a avut parte de o carieră muzicală strălucitoare, care a durat mai multe decenii. Dar în ultimii ani ai vieții sale, numele său a apărut în presă mai mult din cauza problemelor judiciare decât datorită muzicii.

GEORGE MICHAEL A MURIT. În septembrie 2010, George Michael a fost condamnat la opt săptămâni de detenție. Artistul a pledat vinovat la acuzațiile de posesie de canabis și conducerea automobilului sub influența drogurilor și a alcoolului, aduse în august 2010. Era ultima dintr-o importantă de probleme cu legea.

Cântărețul a fost internat într-o clinică de tratare a dependenței de droguri, pentru 14 zile, după ce, în iunie 2010, în timp ce se afla sub influența drogurilor, și-a accidentat automobilul izbindu-se de fațada unui magazin din Londra.

GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael a mai fost arestat și în aprilie 1998 pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După acest incident, cântărețul a încheiat ani întregi de speculații cu privire la orientarea sa sexuală, anunțând public că este homosexual. În urma “evenimentului”, Michael a scris un cântec, “Outside”, ale cărui versuri și videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă.

Iată problemele cu legea ale lui George Michael
– aprilie 1998 – a fost arestat în Los Angeles pentru acte indecente într-o toaletă publică. A fost obligat să plătească o amendă de 810 dolari și să muncească 80 de ore în folosul comunității.
– februarie 2006 – arestat pentru posesie de droguri clasa C. A fost avertizat și eliberat.
– iunie 2007 – acuzat că a condus sub influența dogurilor. I s-a suspendat permisul pentru doi ani și a servit 100 de ore în folosul comunității.
– septembrie 2008 – arestat pentru posesie de droguri clasa A și clasa C. Avertizat și eliberat.
– august 2010 – acuzat că a condus sub influența drogurilor și pentru posesie de droguri clasa B. A primit o suspendare a permisului de șase luni până la soluționarea cazului.
– septembrie 2010 – condamnat la opt săptămâni în închisoare, amendat cu 1.250 de lire sterline și suspendarea permisului auto pentru cinci ani.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/george-michael-a-murit-george-michael-baiatul-rau-al-muzicii-pop-vezi-istoria-problemelor-judiciare-34025.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/george-michael-a-murit-george-michael-baiatul-rau-al-muzicii-pop-vezi-istoria-problemelor-judiciare-34025-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv