loading…

Fotbalistul brazilian Roberto Firmino, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat după ce a fost prins de polițiștii englezi când conducea sub influența băuturilor alcoolice, conform site-ului Goal.com.

Atacantul lui Liverpool a fost reținut în noaptea din Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, după meciul cu Everton, câștigat de elevii lui Jurgen Klopp cu 1-0.

Poliția a confirmat arestarea lui Roberto Firmino prin intermediul unui comunicat oficial.

“Poliția din Merseyside a reținut și acuzat un bărbat în vârstă de 25 de ani, după ce mașina acestuia a fost oprită în centrul orașului Liverpool, la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 24 decembrie. Roberto Firmino va apărea în fața magistraților Tribunalului din Liverpool pe 31 ianurie 2017”, scriu ofițerii de poliție.

Citarea tribunalului se suprapune cu meciul pe care Liverpool îl va disputa la aceeași dată cu Chelsea Londra, liderul clasamentului din campionatul Angliei. Firmino a fost un jucător-cheie în startul bun de sezon al lui Liverpool, marcând cinci goluri, oferind și două pase decisive.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fotbalist-celebru-arestat-dupa-ce-a-fost-prins-conducand-sub-influenta-bauturilor-alcoolice-34054.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/fotbalist-celebru-arestat-dupa-ce-a-fost-prins-conducand-sub-influenta-bauturilor-alcoolice-34054-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv