Autor:
Andrei Micşa
|
luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 363 Vizualizari

<!–

–>

Descoperirea ULUITOARE făcută de chinezi

O nouă descoperire care dinamitează omenirea. Legile fizicii vor trebui schimbate din cauza unul lucru pe care China susține că l-a descoperit.

Legile fizicii vor trebui schimbate după ce China a făcut o descoperire care ar putea schimba totul. Cercetătorii susțin că au realizat un motor “imposibil”, similar cu cel al NASA, care nu folosește combustibil și care își generează propulsia prin utilizarea microundelor.

Acest motor este similar cu cel creat de NASA, după ce savanţii americani au stârnit controverse după studiul publicat. Conceptul acestui motor (numit şi EmDrive) este relativ simplu. Poate propulsa o navă spaţială prin agitarea microundelor într-un spaţiu închis. Soarele furnizează energia necesară pentru alimentarea microundelor, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de gaz propulsor, arată descoperă.ro.

Iar lucrurile pozitive pe care le aduce acest lucru sunt nenumărate. Spre exemplu, sateliții pot fi de două ori mai mici, pentru că nu vor mai fi nevoiți să care după ei combustibil.

De asemenea, dacă acest concept funcţionează, se poate ca motorul să ducă oamenii pe marte în doar 10 săptămâni.

Când acesta a fost propus pentru prima dată a fost considerat implauzibil deoarece încălca a treia lege newtoniană: sugerează că poate produce o forţă de propulsie fără o forţă opusă egală, în cealaltă direcţie.

De aceea, există mulţi experţi care susţin că este vorba despre o eroare experimentală. Brice Cassenti, expert în sisteme de proulsii avansate susţine că cel mai probabil este o „explicaţie mundană” pentru descoperire. „Spre exemplu, curenţii electrici încălzesc componentele din Drive care se dilată în timpul experimentelor, cauzând mişcarea care apare ca o forţă.”

Tag-uri:
DINAMITEAZĂ, descoperire, descoperire cercetatori, China, NASA, motor, motor imposibil

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Descoperirea care DINAMITEAZĂ OMENIREA. Legile fizicii vor trebui SCHIMBATE.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sadcascasc-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/sadcascasc-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Andrei Micşa | luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 363 Vizualizari <!-- --> Descoperirea ULUITOARE făcută de chinezi O nouă descoperire...

Preluat de la EVZ