Autor:
Gabriel Mihai
|
luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

<!–

–>

Dan Adamescu are probleme grave de sănătate

Dan Adamescu are grave probleme de sănătate, el fiind dus de urgență la spital. În același timp, familia sa este disperată din cauza faptului că autoritățile nu îi lasă să-l vadă la unitatea spitalicească.

Dan Adamescu are grave probleme de sănătate, el fiind dus de urgență la spital. În același timp, familia sa este disperată din cauza faptului că autoritățile nu îi lasă să-l vadă la unitatea spitalicească. Motivul ar fi faptul că membrii familiei și-au exercitat cele patru vizite pe care puteau să le facă într-o lună, iar familia nu este lăsată să intre pentru a-l vedea deoarece fiecare deținut are dreptul la patru vizite din partea familie pe lună, ele fiind deja făcute.

Nora lui Dan Adamescu a declarat în direct la postul de televiziune B1 TV că mogulul de presă are  septicemie, după ce ar fi luat stafilococul auriu din închisoare.

De asemenea, ea a făcut mai multe declarații halucinante. Potrivit celor spuse de Adriana Constantinescu, Dan Adamescu este intubat, suferă de 18 boli și își dorește să moară, pentru a scăpa de suferință.

Este  intubat. Nu mai poate vorbi. Nu se mai poate mişca. Am fost la penitenciar, am cerut să i se dea vizită. Nu se poate. Pe mine asta mă şochează. E o situaţie extremă. E un om. Pleacă dintre noi. Nu mai e domnul Adamescu, e un om. Cred că oricine ar vrea să fie ţinut de mână în momentele astea. Domnul comandant (de la penitenciarul Jilava – n.r.) poate să dea o rezoluţie. Este o excepţie. Se fac excepţii. Este un caz umanitar. Nu ştiu ce drept mai are penitenciarul asupra unui om muribund. Gardienii au raportat starea lui gravă“, a declarat, la RomâniaTV nora lui Dan Adamescu, Adriana Constantinescu.

Am sunat la Ministerul Justiţiei. Mi-a răspuns un domn de la dispecerat care mi-a spus că nu ştie cum să procedeze. Cel mai drăguţ a fost purtătorul de cuvânt al domnului Cioloş. Dânsul a luat legatura mai departe. Au spus că încearcă să se găsească o soluţie. Nu s-a găsit. Este a doua zi de Crăciun. Chiar aşa de criminali şi de răi să fim? Să nu mai respectăm un caz umanitar?“, a mai spus nora lui Adamescu.

Tag-uri:
Dan Adamescu, Adriana Constantinescu, Ministerul Justi, dan adamescu probleme de sanatate, septicemie, inchisoare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Adamescu este în STARE GRAVĂ la spital. Nora acestuia face declarații HALUCINANTE: A spus că VREA SĂ MOARĂ… De ieri, Dan nu mai e conștient.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dan-adamescu-evz_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dan-adamescu-evz_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Gabriel Mihai | luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari <!-- --> Dan Adamescu are probleme grave de sănătate Dan...

Preluat de la EVZ