loading…

Contul de Twitter al Sony Music Global a fost spart și autorii atacului au anunțat că vedeta pop Britney Spears a murit, conform publicației Independent.

[email protected]” este mesajul afișat de contul oficial al Sony Music Global.

Ulterior, de pe același cont a apărut un nou mesaj care reitera informația falsă.

În plus, contul oficial de Twitter al lui Bob Dylan a anunțat aceeași informație, lăsând de înțeles că mai multe conturi sub umbrela Sony Music Global au fost sparte, conform antena3.ro.

Mesajele au fost șterse la scurt timp de conducerea companiei.

Un reprezentant oficial al lui Britney Spears a infirmat mesajele apărute și a explicat că Britney este vie și nevătămată.

Autorii atacului par să fie hackerii de la OurMine, cunoscuți și pentru atacurile lor la conturile lui Mark Zuckerberg, fondator Facebook, Jimmy Wales, co-fondator Wikipedia dar și pentru atacuri la publicațiile BuzzFeed și Forbes.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/contul-de-twitter-al-sony-spart-de-hackeri-autorii-atacului-au-anuntat-ca-britney-spears-a-murit-34055.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/contul-de-twitter-al-sony-spart-de-hackeri-autorii-atacului-au-anuntat-ca-britney-spears-a-murit-34055-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv