loading…

Orientarea sexuală a celebrului George Michael a fost subiect de discuții și supoziții până în 1998, moment în care a fost arestat pentru acte sexuale într-o toaletă publică.

Totul s-a petrecut în baia unui restaurant din Beverly Hills, California între un polițist sub acoperire și George. Acesta l-a ademenit pe cântăreț într-un joc pervers, tentându-l să își arate părțile intime, scrie antena3.ro.

GEORGE MICHAEL A MURIT. George Michael a fost arestat și condamnat la 80 de ore în folosul comunității. Imediat după acest inident, Michael a scos melodia Outside, care a avut ca punct de plecare incidentul din toaleta californiană.

Polițistul care a fost implicat în acest caz l-a dat în judecată pe George cerându-i daune de 10 milioane de dolari, însă instanța i-a dat dreptate lui George Michael, respingând propunerea polițistului.

GEORGE MICHAEL A MURIT. După acest incident, Michael nu s-a mai ascuns și a declarat public că este gay, spunând tuturor despre relația sa cu Kenny Goss, un fost antrenor din Dalas, pe care o avea încă din 1996.

În 2006 a fost din nou acuzat că a făcut sex în public, de această dată în Londra. Partenerul său anonim a fost Norman Kirtland, un șofer de autobuz a spus totul tabloidului News of the World. Deși a amenințat că va da în judecată atât ziarul, cât și reclamantul, George nu a mai intentat niciun proces, limitându-se la a spune că aventura nu i-a pus în niciun fel în pericol relația sa cu Kenny.

În această vară, în timpul concertului Symphonica World Tour, George Michael a anunțat că s-a despărțit de partenerul său de viață în urmă cu doi ani.

Într-un interviu acordat MTV, George Michael a recunoscut că nu a spus despre orientarea sa sexuală pentru nu a-și supăra mama.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/controversata-viata-sexuala-a-lui-george-michael-afla-motivul-pentru-care-a-ascuns-ca-e-gay-34026.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/controversata-viata-sexuala-a-lui-george-michael-afla-motivul-pentru-care-a-ascuns-ca-e-gay-34026-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv