Autor:
Ana Petrescu
|
luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 5 Vizualizari

<!–

–>

Bogdan Diaconu, liderul PRU

Preşedintele Partidului România Unită (PRU), Bogdan Diaconu îi urează, pe Facebook, sărbători fericite lui Sebastian Ghiţă. El a adăugat că ni știe unde se află omul de afaceri, dar că de când a dispărut colegul său de partid este urmărit zi și noapte.

“”Toată lumea” mă sună să mă întrebe de Sebi Ghiță… unde e?…cum a făcut?…de ce nu ies public să mă delimitez de el?..etc. Am niște personaje care se plimbă prin fața casei mele și care se țin apoi după mine, cât e ziua de lungă și noapte de mare. Răspunsul este: nu știu unde este…aș vrea să știu că este bine! Dacă a plecat în lumea cea mare a făcut-o doar pentru că se temea pentru viața sa! Sper să fi reușit să și-o salveze! P.S.: Crăciun fericit și liniștit, Sebi!”, a scris Bogan Diaconu, pe contul său de Facebook. 

Fostul deputat, Sebastian Ghiță este căutat de miercuri, după ce a fost chemat la DNA Ploieşti, în dosarul de corupţie privind vizita din 2012 a fostului premier britanic Tony Blair în România, şi nu s-a prezentat, ulterior pe numele lui fiind emis un mandat de aducere.

Ghiţă va pierde cauţiunea de 60 milioane de lei dacă instanţa supremă va decide arestarea sa, ca urmare a încălcării obligaţiilor controlului judiciar. Conform Codului de procedură penală, instanţa de judecată dispune prin hotărâre confiscarea cautiunii, dacă măsura controlului judiciar pe cauţiune a fost înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive.

Tag-uri:
bogdan diaconu, sebastian ghita, pru, partidul romania unita, dna, disparitie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Diaconu (PRU), despre Sebastian Ghiță: Nu știu unde este. Niște personaje se plimbă prin fața casei mele și se țin apoi după mine.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/diaconu_2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/diaconu_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 5 Vizualizari <!-- --> Bogdan Diaconu, liderul PRU Preşedintele Partidului România Unită...

Preluat de la EVZ