loading…

Bărbatul din județul Sibiu, bănuit că și-a ucis soția și fiica de Crăciun, apoi a încercat să se sinucidă, se află internat în comă indusă, la Terapie Intensivă, sub pază, în vreme ce fiul acestuia este audiat de procurori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Decebal Todăriță, bărbatul de 43 de ani, găsit inconștient după tentativa de suicid, este internat în cadrul Secției Clinice Anestezie-Terapie Intensivă a SCJU Sibiu, fiind intubat și sedat, notează Mediafax.

„Sibianul de 43 de ani din Șura Mare găsit inconștient după tentativa de suicid se află în momentul de față internat în cadrul Secției Clinice Anestezie-Terapie Intensivă a SCJU Sibiu. Este intubat și sedat (comă indusă). În cursul zilei de luni, pacientul va fi reevaluat din punct de vedere neurologic, se va încerca scoaterea sa din starea de sedare și, în funcție de rezultatul reevaluării, se va decide ce tip de supraveghere și tratament trebuie adoptat în continuare. Bărbatul se află sub pază”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Surse din cadrul anchetei au declarat că o femeie de 36 de ani și fiica ei de 14 ani au fost găsite fără viață în fântână, existând suspiciuni de crimă în acest caz, principalul suspect fiind soțul femeii care a încercat să se sinucidă în șura casei.

Fiul bărbatului, cel care l-a găsit pe bărbat și a sunat la 112, este audiat de procurori și polițiști, care încearcă să afle ce s-a întâmplat în ziua de Crăciun și ce știe băiatul, în vârstă de 18 ani, despre tragedie.

Totodată, vecinii familiei unde a avut loc tragedia în ziua de Crăciun spun că cei doi soți se certau de multă vreme, fiind în proces de divorț și că, nu de puține ori, bărbatul și-a amenințat soția cu moartea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/barbatul-banuit-ca-si-a-ucis-sotia-si-fiica-de-craciun-se-afla-sub-paza-la-spital-34038.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/barbatul-banuit-ca-si-a-ucis-sotia-si-fiica-de-craciun-se-afla-sub-paza-la-spital-34038-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv