loading…

Un bărbat de 29 de ani din comuna suceveană Baia a fost arestat, luni, de Judecătoria Fălticeni pentru 30 de zile după ce a condus o autoutilitară, băut și fără permis și a accidentat doi copii de 12 și 14 ani care mergeau cu o căruță pe un drum județean.

Potrivit Poliției Județene Suceava, poliția a fost anunțată, duminică, prin 112 că pe DJ 155P, pe raza comunei Baia, s-a produs un accident rutier în urma căruia doi copii au fost răniți, iar șoferul a plecat de fața locului.

Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce mergeau cu o căruță pe DJ 155P, în afara localității Baia, doi copii de 12 și 14 ani, ambii din localitate, au fost loviți de un autovehicul, al cărui conducător auto nu a oprit și a plecat de la fața locului, iar în accident copilul de 12 ani a fost rănit grav, iar cel de 14 ani ușor,ambii fiind transportați cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După circa trei ore de la producerera accidentului polițiștii au identificat autoutilitara implicată în accident și pe șofer, un localnic de 29 de ani, care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Ulterior, șoferul a fost prezentat Judecătoriei Fălticeni, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/barbat-baut-si-fara-permis-arestat-dupa-ce-a-condus-o-autoutilitara-si-a-lovit-doi-copii-34043.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/barbat-baut-si-fara-permis-arestat-dupa-ce-a-condus-o-autoutilitara-si-a-lovit-doi-copii-34043-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv