Autor:
Dodo Romniceanu
|
luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 72 Vizualizari

<!–

–>

George Michael

Cântăreţul celebru George Michael, care a murit ieri la 53 de ani, ar fi lăsat în urmă o avere de cel puţin 200 de milioane de lire sterline.

La sfârşitul anilor 2000, după un turneu care l-a făcut mai bogat cu aproape 50.000.000 de milioane de lire sterline, presa britanică scria că celebrul solist decedat în ziua de Crăciun ajunsese să câştige chiar şi 1,6 milioane de lire sterline pentru o singură oră de muncă.

Potrivit capital.ro, de-a lungul carierei întinse pe mai multe decenii, George Michael a vândut peste 100 de milioane de albume în toată lumea iar averea strânsă la momentul morţii ar fi de aproximativ 200 milioane de lire sterline.

Faima sa a crescut ca membru al duo-ului Wham!, cunoscut pentru hit-urile sale “Club Tropicana” şi “Last Christmas”.

Anul 2010, chiar dacă din punct de vedere personal a fost un an mai complicat, celebrul artist fiind condamnat la patru săptămâni de închisoare după ce a condus sub influenţa drogurilor, a fost însă  cel mai prosper an din punct de vedere al afacerilor.  A avut concerte care s-au vândut până la ultimul bilet în Australia şi a achiţionat o luxoasă proprietate în peninsula Whales Beach, din apropiere de Sydney, Australia. Vila a costat şase milioane de dolari, are cinci dormitoare, o piscină infiniăa şi este mobilată după ultimele tendinţe în materie de decoraţiuni interioare.

De asemenea, locuinţa sa din suburbia luxoasă a Londrei costă peste 8,5 milioane de lire sterline.
 Mai multe detalii pe capital.ro

Tag-uri:
George Michael, avere George Michael, a murit George Michael, Wham

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AVEREA uriaşă care rămâne în urma lui George Michael. Cât de bogat era legendarul solist britanic care câştigase chiar şi 1,6 milioane lire sterline pentru o oră de muncă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/gm2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/gm2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 26 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 72 Vizualizari <!-- --> George Michael Cântăreţul celebru George Michael, care a...

Preluat de la EVZ