loading…

Apple se pregătește să dea o mare lovitură concurenței. O nouă variantă de iPhone 8 care promite să ‘rupă piața’. Ce se va întâmpla? Unele surse din compania americană spun că Apple ar fi comandat ecrane din varietatea plastic OLED, produse de Samsung Display și în general folosite în componenta dispozitivelor mobile prevăzute cu ecran curbat.

Partenerul Samsung Display nu este ales întâmplător, compania sud-coreeană având o capacitate de producție pentru ecrane OLED curbate de aproape 100 milioane unități, suficient pentru echiparea unui nou model iPhone. Sursa citată menționează însă existența unor „versiuni OLED”, insinuând că va exista și un model iPhone 8 fără ecran OLED curbat, posibil încadrat la un preț mai mic.

Spre deosebire de ecranele OLED cu substrat din sticlă, alternativele cu tehnologie Plastic OLED sunt întâlnite mai ales în construcția dispozitivelor mobile cu ecran curbat, cum sunt cele din seria Galaxy edge.

În afară de un ecran cu margini curbate, noul iPhone ar putea primi și alte dotări interesante, cum ar fi un set de senzori suplimentari instalați în lateral, prin care dispozitivul să reacționeze diferit atunci când este ținut de margini, conform go4it.ro.

Cunoscut deocamdată doar din zvonuri, iPhone 8 ar putea fi lansat în luna noiembrie 2017 în variantă cu ecran curbat furnizat de Samsung Display, respectiv cu ecran LCD de tip plat, furnizat de partenerii LG Display și JDI.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/apple-pregateste-o-mare-lovitura-in-2017-cum-va-arata-noua-varianta-de-iphone-8-34051.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/apple-pregateste-o-mare-lovitura-in-2017-cum-va-arata-noua-varianta-de-iphone-8-34051-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv