loading…

Zeci de turiști din Anglia, Germania, dar și din România, au urcat, de Crăciun, la Bâlea Lac și petrec Crăciunul la minus 10 grade Celsius, în hotelul de gheață, unde cazarea a costat în jur de 100 de euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al hotelului, Lidia Bădilă, cei care s-au cazat în sunt, în mare parte englezi, dar au venit și turiști din Germania și din România, care și-au făcut rezervare din timp, scrie Mediafax.

“Locurile au fost de mult epuizate. Rezervările s-au făcut încă din vremea în care hotelul era în construcție. Față de anul trecut, capacitatea de cazare a fost mai mare, dar nu am dus lipsă de clienți. Cei care nu au mai găsit loc de cazare “la rece” au putut să se cazeze “la cald”, la cabana de lângă hotel și să viziteze hotelul în timpul zilei”, a declarat astăzi, Lidia Bădilă.

Pentru confort, cei care se cazează în hotelul construit în întregime din bucăți de gheață din lacul Bâlea găsesc pe fiecare pat o saltea moale acoperită cu lenjerie, pături și blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, oaspetii primesc saci călduroși de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheața este între -2 și +2 grade Celsius.

Singurul mijloc prin care se poate ajunge la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, este cu telecabina.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/zeci-de-turisti-din-anglia-germania-si-romania-petrec-craciunul-la-hotelul-de-gheata-34011.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/zeci-de-turisti-din-anglia-germania-si-romania-petrec-craciunul-la-hotelul-de-gheata-34011-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv