loading…

Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea procurorilor DIICOT Dâmbovița. Traficanții de droguri au fost prinși în flagrant, în timp ce transportau cu o mașină 1,5 kg de canabis, și au fost reținuți pentru 24 de ore.

Mai multe echipaje de poliție din cadrul IPJ Dâmbovița au blocat în trafic, pe strada Craiovei din Pitești, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, despre care se știa că transportă droguri care urmau să fie distribuite în municipiu.

Deși unii dintre polițiști erau costumați în Moș Crăciun, la vederea mascaților, cele trei persoane care se aflau în mașină, doi bărbați și o femeie, s-au speriat și au blocat ușile autoturismului, forțele de ordine fiind nevoite să spargă un geam pentru a-i scoate de acolo.

Anchetatorii au percheziționat mașina și au descoperit 1,5 kg de canabis, droguri ascunse în pungi. Pe mașina cu care erau transportate drogurile s-a pus sechestru de către anchetatori.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/traficanti-de-droguri-prinsi-in-flagrant-de-politisti-imbracati-in-mos-craciun-34000.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/traficanti-de-droguri-prinsi-in-flagrant-de-politisti-imbracati-in-mos-craciun-34000-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv