Autor:
Alexandru Toader
|
duminică, 25 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 65 Vizualizari

<!–

–>

Presa din Belgia a anunțat că Anderlecht Bruxelles are toate șansele de a se întări din această iarnă cu un alt fotbalist român.

Costel Pantilimon (29 de ani) ar putea veni la Anderlecht Bruxelles, echipă la care evoluează Nicușor Stanciu și Alex Chipciu. Jurnaliștii belgieni de la voetbalnieuws.be au titrat că Anderlecht are mari șanse de a-i obține parfa portarului român, mai ales că „Panti” este majoritatea timpului rezervă la Watford.

„Fostul portar al lui Manchester City este în prezent abia a doua opțiune a lui Watford, un club care se află în relații bune cu Anderlecht. Mai mult, acesta ar lucra alături de Stanciu și Chipciu la Anderlecht, jucători cu care e coleg la națională”, au notat belgienii. 

Însă, pe lista clubului din Bruxelles se mi află portari precum Asmir Begovici, Salvatore Sirigu, Rafael Cabral, Daniele Padelli și Rafal Gikiewicz.

Tag-uri:
Anderlecht, Chipciu, Stanciu, transfer, jurnalisti, Costel Pantilimon, Anderlecht Bruxelles, Nicușor Stanciu, Alex Chipciu, Manchester City, Asmir Begovici, Salvatore Sirigu, Rafael Cabral, Daniele Padelli, Rafal Gikiewicz

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stanciu și Chipciu pot avea un coechipier român la Anderlecht.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/stanciu-chipciu-anderlecht-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/stanciu-chipciu-anderlecht-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Autor: Alexandru Toader | duminică, 25 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 65 Vizualizari <!-- --> Presa din Belgia a anunțat că Anderlecht...

Preluat de la EVZ