Autor:
Anca Simionescu
|
sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 82 Vizualizari

<!–

–>

Serban Copoţ, în rolul lui Mr. Grinch

Pentru a deveni Mr. Grinch, artistul a stat patru ore la machiaj. Apoi a constatat că îi este dificil să respire şi s-a tezit cu vânătăi

Șerban Copoța avut cel mai tare rol al său, în finala “Te cunosc de undeva!”, de sâmbătă seară, în Ajunul Crăciunului. Artistul a câştigat detaşat marea finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”, iar Șerban Copoț a povestit că transformarea în Mr. Grinch, personaj colorat, dificil și amuzant, care încearcă în toate poveștile să fure Crăciunul, l-a pus într-o mare dificultate.

“Mi-am dorit foarte mult să câştig acest show şi ca dovadă am venit pentru a treia oară aici. Toată lumea adoră această emisiune şi toţi participanţii au simţit-o pe pielea lor”, a spus artistul imediat ce i s-a înmânat premiul.

“Mi-a fost teamă să nu am o criză de claustrofobie”

Pe cât de simpatic şi interesant este personajul, pe atât de grea a fost transformarea pentru Şerban Copoţ. “Patru ore și jumătate am stat la machiaj, dar ceea ce a reușit să facă Gabriela Crețan (n.n. șefa echipei de machiaje speciale) a fost extraordinar. Cel mai dificil mi-a fost să respir, pentru că în loc de nas aveam două orificii de mărimea unei găuri de pix. Din cauza măștii, mi-a fost teamă să nu am o criză de claustrofobie.

Zece ore, cât am stat cu acel costum pe mine, nu am putut mânca și nici merge la toaletă, iar apă am băut cu greu, doar cu paiul. De asemenea, m-am umplut de vânătăi din cauza hamurilor cu ajutorul cărora mi-am făcut apariția pe scenă. Grinch însă este cel mai tare personaj pe care l-am avut la “Te cunosc de undeva!”, în toate cele trei sezoane la care am participat”, spune Șerban Copoț.

Unde se duce premiul

Marele premiu de 15.000 de euro, Şerban Copoţ îl va dona unei fetiţe de 12 ani, bolnavă de leucemie. Alexia locuieşte în Motru, judeţul Dolj, dar este nevoită să stea de mai mult timp în Germania, unde urmează un tratament. “Sper ca banii să o ajute să vină mai repede acasă”, a spus Şerban.

Tag-uri:
şerban copoţ, te cunosc de undeva, mr grinch, ajunul crăciunului, antena 1

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șerban Copoț, MARELE CÂŞTIGĂTOR la “Te cunosc de undeva!” Cum a ajuns Copoţ în rolul lui Mr. Grinch şi ce probleme de sănătate a avut din cauza costumului.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mis-1927-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/mis-1927-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Anca Simionescu | sâmbătă, 24 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 82 Vizualizari <!-- --> Serban Copoţ, în rolul lui Mr. Grinch ...

Preluat de la EVZ