loading…

Comisia specială de investigații din Rusia ia în considerare toate ipotezele în cazul avionului militar prăbușit în Marea Neagră, deși este prematur să se vorbească despre un atac terorist, a anunțat astăzi ministrul rus al Transporturilor, Maxim Sokolov.

“Comisia de investigații analizează diverse ipoteze. Este normal să fie analizate toate cauzele posibile care puteau genera prăbușirea. Este prematur să vorbim despre un atac terorist”, a declarat Maxim Sokolov, citat de agențiile de presă Tass și Sputnik.

Echipele de căutare încearcă să găsească cele două cutii negre ale avionului de tip Tupolev Tu-154 prăbușit în Marea Neagră.

Avionul militar decolase de la Soci duminică dimineață și a dispărut de pe ecranele radarelor după circa 20 de minute. Avionul făcuse escală la Soci pentru realimentare, după decolarea inițială de pe Aerodromul Șkalovski, situat în apropiere de Moscova. Aeronava militară a dispărut de pe radare în jurul orei 5.40 (4.40, ora României). Avionul militar se îndrepta spre orașul sirian Latakia. La bord erau 92 de persoane, dintre care 83 de pasageri, în principal membri ai Orchestrei militare Aleksandrov, care urma să concerteze de sărbători în baza militară rusă Hmeymim (Siria), și jurnaliști.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/rusia-nu-exclude-nicio-ipoteza-in-cazul-avionului-prabusit-in-marea-neagra-34021.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/rusia-nu-exclude-nicio-ipoteza-in-cazul-avionului-prabusit-in-marea-neagra-34021-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv