loading…

O persoană a decedat iar alta se află la spital după ce un incendiu s-a produs, în această dimineață, în casa în care locuiau, victimele intoxicându-se cu monoxid de carbon.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, pompierii au fost chemați să intervină în comuna Aluniș unde s-a produs un incendiu la un coș de fum al unei locuințe.

“Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului dar și pentru asistența medicală a unei persoane intoxicate cu monoxid de carbon, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. O altă persoană, tot intoxicată, a fost găsită decedată”, a declarant Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova

Potrivit sursei citate, victimele sunt femei.

“S-a produs incendiul la coșul de fum. Se pare că femeile dormeau. Au ars materiale combustibile din jurul coșului iar fumul rezultat le-a intoxicat”, a precizat Raluca Vasiloae.

Pompierii au stabilit drept cauză a incendiului coșul de fum deteriorat sau neprotejat termic față de materialele combustibile.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/o-persoana-a-murit-iar-o-alta-a-ajuns-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-s-au-intoxicat-34007.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/o-persoana-a-murit-iar-o-alta-a-ajuns-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-s-au-intoxicat-34007-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv