loading…

Măsuri speciale de securitate au fost luate în statele Uniunii Europene pe fondul riscurilor teroriste, după atentatul comis recent la un târg de Crăciun din Berlin, soldat cu 12 morți și 50 de răniți, relatează site-ul agenției Reuters.

Măsurile de securitate au fost intensificate începând de sâmbătă în Italia și la Vatican, în contextul în care autorul atacului de la Berlin, islamistul tunisian Anis Amri, a fost împușcat mortal de poliție la Milano.

Securitatea a fost sporită și în Franța, Germania și Marea Britanie, în special în jurul obiectivelor religioase și turistice, scrie Mediafax.

Agenția europeană a Poliției (Europol) a avertizat recent că rețeaua teroristă sunnită Stat Islamic intenționează să comită noi atentate de amploare în Uniunea Europeană, fiind vizate țările care participă la coaliția antiteroristă coordonată de Statele Unite.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/masuri-speciale-de-securitate-in-uniunea-europeana-in-contextul-riscurilor-teroriste-33997.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/masuri-speciale-de-securitate-in-uniunea-europeana-in-contextul-riscurilor-teroriste-33997-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv