Autor:
Matei Năstase
|
duminică, 25 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 92 Vizualizari

<!–

–>

Limba română a fost înlocuită cu limba “moldovenească” pe pagina de internet a Președinției Republicii Moldova, în prima zi de mandat a noului președinte Igor Dodon, scrie presa din republică.

Dacă pe 23 decembrie, ziua inaugurării lui Dodon, la alegere pentru vizitatorii paginii web a Președinției erau limba română, engleză și rusă, la 24 decembrie, prima zi de mandat a noului președinte, utilizatorii trebuie să aleagă între limba moldovenească, engleză și rusă, arată agerpres.

Igor Dodon a afirmat în nenumărate rânduri că limba oficială a Republicii Moldova este “moldovenească”, deși Curtea Constituțională de la Chișinău a stabilit că limba oficială a țării este limba română.

Tag-uri:
igor dodon, limba romana, schimbat, limba moldoveneasca, facebook, curtea constitutionala

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Este acesta un ATAC mârșav la adresa României? IGOR DODON a schimbat DENUMIREA limbii române.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dodon_2-465x390-1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/dodon_2-465x390-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Matei Năstase | duminică, 25 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 92 Vizualizari <!-- --> Limba română a fost înlocuită cu limba...

Preluat de la EVZ