Autor:
Matei Năstase
|
duminică, 25 decembrie 2016 | 0 Comentarii
| 88 Vizualizari

<!–

–>

Dezvăluiri incredibile despre execuția soților Ceaușescu. Ofițerul Mihai Bartoș, cel care l-a îngropat pe fostul dictator a precizat cine a luat decizia execuției cuplului care s-a aflat la conducerea țării timp de mai multe decenii și cine se face vinovat pentru decesele din decembrie 1989.

”Decizia a fost a grupului condus de domnul Ion Iliescu, dar în biroul Domnului Stănculescu. În toaleta biroului, mai exact. Este o mărturisire făcută. Am aflat acest lucru când Petre Roman și-a scris memoriile. Păcăleala, la revoluție, a fost cu ”teroriștii”, pentru că am avut atâtea victime tinere. Aparatul represiv al lui Ceaușescu, cu Ceaușescu în frunte. este vinovat de cele întâmplate în 1989. Mulți dintre membri acelui aparat sunt în continuare la conducerea țării”, a declarat Mihai Bartoș pentru Antena 3.

Totodată, omul mai spune că a schimbat numele de pe mormintele Ceaușeștilor pentru ca acestea să nu fie distruse de oamenii înfuriați.

Mai multe detalii puteți citi pe Antena3.ro.

Tag-uri:
ceausescu, decizie, dezvaluiri, mihai bartos, executie, impuscat, teroristi, toaleta

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre execuția Ceaușeștilor. Decizia a fost luată într-un WC. Cine se face responsabil de moartea fostului cuplu dictatorial.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/proces-ceausescu-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/proces-ceausescu-465x390-2.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | duminică, 25 decembrie 2016 | 0 Comentarii | 88 Vizualizari <!-- --> Dezvăluiri incredibile despre execuția soților Ceaușescu. Ofițerul...

Preluat de la EVZ