loading…

Clubul german WfL Wolfsburg a confirmat, astăzi, prin intermediul site-ului oficial, transferul fotbalistului Julian Draxler la Paris Saint-Germain, în Franța, după ce mai multe publicații din Europa au scris în ultimele zile despre această mutare.

“Julian Draxler va părăsi clubul nostru și va semna cu echipa franceză Paris Saint-Germain, după ce va efectua vizita medicală. Fotbalistul de 23 de ani își va pune semnătura pe un contract valabil patru ani. Ambele cluburi au stabilit ca detaliile financiare ale afacerii să rămână confidențiale”, scriu oficialii germani pe site-ul clubului.

“Am avut discuții intense, dar constructive cu cei de la Paris Saint-Germain, alăturide fotbalist și agentul său”, a spus Olaf Rebbe, directorul sportiv de la Wolfsburg. De serviciile campionului mondial cu Germania în 2014 s-au mai interesat echipe precum Arsenal și Liverpool.

Transferat de Wolfsburg de la Schalke în 2015, pentru 36 de milioane de euro, Julian Draxler a strâns 45 de meciuri, opt goluri și zece pase decisive pentru formația pregătită de Valerien Ismael. În ultimul meci din Bundesliga, câștigat de Wolsburg în deplasare la Monchengladbach, 2-1, “decarul” german a reușit o pasă de gol la reușita cu care Mario Gomez a adus cele trei puncte echipei sale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/wfl-wolfsburg-a-confirmat-transferul-lui-julian-draxler-la-paris-saint-germain-33978.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/12/wfl-wolfsburg-a-confirmat-transferul-lui-julian-draxler-la-paris-saint-germain-33978-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv